Loading...
Over ons2021-04-14T09:40:23+00:00

Over ons

Waterland is in eigendom van de partners waardoor wij minder druk voelen om aan de korte-termijngrillen van de financiële industrie toe te geven. Daarbij hebben cliënten een onafhankelijke, betrokken en lange-termijn adviseur die hun doelstellingen op de eerste plaats zet. Daarnaast gelooft Waterland dat het essentieel is dat medewerkers een prettige en uitdagende werkomgeving hebben.

Alle medewerkers en partners van Waterland zijn (beleggings)inhoudelijk betrokken bij cliënten. Het team van professionals heeft gemiddeld meer dan twintig jaar werkervaring op het gebied van institutioneel vermogensbeheer, wealth management, private banking, fiscaliteit, brokerage en treasury. Ondanks dat het leveren van kwaliteit voor Waterland belangrijker is dan het realiseren van groei zorgt een bepaalde schaalgrootte en groei wel voor continuïteit en professionaliteit en stelt dit Waterland in staat om de beste oplossingen en hoogwaardige dienstverlening aan haar cliënten te kunnen blijven bieden. Waterland denkt dat ondanks, maar zeker ook dankzij de steeds complexere regelgeving, haar ontwikkeling voort te kunnen zetten. Desalniettemin is het de uitdrukkelijke wens om als boetiek maatwerk te kunnen blijven leveren met persoonlijke aandacht voor cliënten.

Discretie en vertrouwelijkheid staan bij Waterland hoog in het vaandel waardoor de organisatie graag ‘low-profile’ opereert.

REINIER VAN WAKEREN

MANAGING PARTNER & CIO

RIK WOLTERS

MANAGING PARTNER

ERIK VAN HIELE

PARTNER

DANIËL MUTSCHLER

PARTNER

NIELS MOLENAAR

ASSOCIATE PARTNER

PIETER DE GELDER

PARTNER

PIETER KRAAN

PARTNER