Loading...
Contact2021-10-06T06:55:31+00:00

Contact

Op verzoek is verdere informatie over Waterland Investment Services B.V. beschikbaar.

Als u geïnteresseerd bent om meer te horen over ons bedrijf, onze dienstverlening, onze beleggingsfilosofie of hoe wij “het vermogen om het anders te doen” in de praktijk brengen dan maken wij graag een persoonlijke afspraak met u.

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht

Vanaf de A2 volgt u de borden richting de A9 richting Amersfoort/Almere. Eenmaal op de A9 neemt u de afslag richting Zaanstad/Amsterdam/Diemen en vervolgens afrit 1A/S114 richting IJburg. Blijf vervolgens de borden S114 volgen richting IJburg en bij het kruispunt tegenover de supermarkt Dekamarkt slaat u bij de stoplichten rechtsaf richting de haven van IJburg. U slaat de eerste weg linksaf (net voor de brug) richting de Krijn Taconiskade. Ons pand zit aan de linkerkant van het eerste blok (nummer 428).

Vanuit Amsterdam / Den Haag

Vanaf de A4 volgt u de borden richting de ringweg A10 Oost. Op de Ringweg A10 Oost neemt u afrit 14/S114 richting IJburg. Onder aan de afrit voor de stoplichten slaat u vervolgens rechtsaf en u rijdt alsmaar rechtdoor via de IJburglaan. Aan het einde van de IJburglaan buigt de weg naar links af en gaat de weg over in de Pampuslaan (met Sporthal IJburg aan uw linkerzijde). Na de bocht neemt u op de Pampuslaan direct de eerste afslag linksaf naar de Eva Besnyöstraat. Vervolgens slaat u de eerste weg rechtsaf richting de Krijn Taconiskade. Ons pand zit aan het einde van de weg in het laatste blok aan de rechterkant.

Vanuit Amersfoort / Het Gooi

Vanaf de A1 richting Amsterdam neemt u afrit 2/S114 richting IJburg. Blijf vervolgens de borden S114 volgen richting IJburg en bij het kruispunt tegenover de supermarkt Dekamarkt slaat u rechtsaf richting de haven van IJburg. U slaat de eerste weg (net voor de brug) linksaf richting de Krijn Taconiskade. Ons pand zit aan de linkerkant van het eerste blok.

NB Op straat is betaald parkeren.